Manavgat'ta Yangın Son Dakika / Son dakika 3. sayfa: Manavgat'ta çekek yerindeki 2 tekne ... - Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika / Son dakika 3. sayfa: Manavgat'ta çekek yerindeki 2 tekne ... - Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi.. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.

Son dakika: Manavgat'ta orman yangını - Haber
Son dakika: Manavgat'ta orman yangını - Haber from foto.haberler.com
Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor.

Manavgat'ta İş Yeri Yangını - Son Dakika
Manavgat'ta İş Yeri Yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya son dakika haberleri : Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf.

Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ...
Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... from i12.haber7.net
Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. 1 uçak, 4 helikopter bölgede.

Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code